dimecres, 25 de març de 2020

Relats conjunts, Pollice Verso


Eeeeeeh! Aquests dos s'estaven saltant el confinament, però què s'han pensat! Ni carro de la compra ni gos per passejar! Serà possible! Nosaltres aquí sense poder-nos moure i ells campant! Gràcies senyor policia per atonyinar-los com es mereixen! El proper cop s'ho pensaran millor!


Escàs d'idees, però sempre participant als Relats Conjunts!

13 comentaris:

 1. Estic totalment a favor que Mossos i GU controlin que la gent respecti el confinament. Molta gent es juga la vida (metges, infermeres, caixers de supermercats, camioners...) perquè quatre imbècils vulguin fer la seva.

  Dit això, fa un parell de dies vaig veure unes imatges d'uns policies PEGANT bufetades a la cara (tal com ho dic) a la gent, que feien posar la pell de gallina... era absolutament humiliant, indignant... i altres de policies tirant a gent per terra.
  Però que s'han cregut aquesta colla de violents? Que es tracta de posar-los una multa!!!

  ResponSuprimeix
 2. Atonyinar un vianant i que, en comptes de recriminar-t'ho, t'aplaudeixin des dels balcons? Quina imaginació que tens a l'hora d'escriure relats!!

  ResponSuprimeix
 3. Deixa'ls que disfrutin de la seva feina home, per això es van apuntar a la policia.

  ResponSuprimeix
 4. Això ni les imatges que corren de la policia espanyola el passat cap de setmana, bufetejant la gent que se saltava el confinament. No sé si són fake. Tot el que arriba s'ha de posar en quarentena. Com nosaltres.

  ResponSuprimeix
 5. Els policies es peguen entre ells quan es veuen pel carrer aquests dies?

  ResponSuprimeix
 6. El millor de tot és quan la massa de gent s'uneix i fa tot un clam per castigar de la manera més cruel possible als culpables... i ho gaudeixen.

  ResponSuprimeix
 7. Malauradament ja hi ha algun policia que es creu amb aquests drets d'atonyinar. I la gent des dels balcons també d'increpar.

  ResponSuprimeix
 8. Això de policies picant la gent em sona...

  ResponSuprimeix
 9. Segur, segur que us ha sonat aquest comportament, aquests dies s'està veient. Està bé que els cossos policials facin els possibles perquè el confinament es compleixi, però no està tan bé que la gent des de casa seva jutgi els que surten sense saber per què ho fan, ni que els policies facin abús de poder, que sembla que aquests dies justifiquen les seves ganes de deixar anar la mà amb la gent que surt al carrer, tant si pot fer-ho com si no. Moltes gràcies a tots pels comentaris!

  ResponSuprimeix

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.