divendres, 22 de juny de 2018

Relats conjunts, My Guinness


Però per què corre tant aquest gamarús, com si fos un esperitat! Si no ha batut ja el record Guinness de velocitat poc li deu faltar. Però si jo no el persegueixo a ell, si en tindria prou amb deixar anar la cervesa i ja podrà anar a descansar, que no sembla pas que estigui massa en forma. Però renoi quina punta de velocitat! Se li veu el pànic a la cara, però si no me'l penso menjar, que sóc vegà, jo! Però això sí, una cerveseta ben fresca no la perdono.

Caram, no es cansa aquest lleó, i jo gairebé no puc dir fava ja. Em sembla que fa una eternitat que correm i no me'l trec de sobre. Jo que només volia prendre una cervesa tranquil·lament... de sobte apareix ell i he vist de seguida com se la mirava. No sabia que els lleons prenien cervesa, però ja us asseguro que aquesta no se la beurà, aquesta és per mi! Abans deixo que em queixali una cama que prendre'm la cervesa! No ens coneix als irlandesos aquest lleó!


La meva participació als Relats Conjunts de juny.

*****

Descanso uns dies, així que no us estranyeu si no em veieu per aquí als blogs. Com sempre, m'agrada avisar. Porteu-vos bé en la meva absència, ja miraré de posar-me al dia a la tornada.

14 comentaris:

 1. Una cervesa és una cervesa i, sobretot ara que ja comença a fer calor, ve molt de gust... siguis un irlandès gamarús o un lleó vegà. :-DD
  Ben trobat!!

  Passa-t'ho bé aquests dies de descans. Fins a la tornada!

  ResponSuprimeix
 2. El millor que poden fer és repartir-se la cervesa.
  Bon descans Xexu.

  ResponSuprimeix
 3. el sant Hilari és la seva única opció de triomf

  ResponSuprimeix
 4. Descansar? Què és això de descansar? Mira l'irlandès com no defalleix...

  ResponSuprimeix
 5. Ha, ha, ha... un lleó vegà! La veritat és que sembla de bastant bon rotllo aquest lleó! Però la cervesa no se la vol deixar perdre.

  Bones vacances, XeXu, procurarem portar-nos bé i mantenir la calma que ja costa prou... fins a la tornada.

  ResponSuprimeix
 6. No es pot tenir prejudicis ni amb els lleons...També tenen dret a donar-se un caprixet de tant en tant i una cervesa ben fresca amb aquesta calor, ve molt de gust, per més lleó que un sigui...
  Bon vespre, XeXu.

  ResponSuprimeix
 7. He he he, deu ser un irlandès atípic aquest, perquè el meu fill ja fa 12 anys que hi viu i sempre comenta que en general són dropos de mena... Per això valoren tant els llicenciats catalans i els cerquen per feines de responsabilitat!
  Molt bones vacances, Xexu!

  ResponSuprimeix
 8. els lleons beuen cervesa sempre que sigui de bona marca! bon descans!

  ResponSuprimeix
 9. Que la comparteixin! que brindin pel veganisme alcohòlic i que es prenguin un descans, com tu! Bon descans!!

  ResponSuprimeix
 10. Molt divertit, XeXu! Com canvia la visió de l'altre, no? Potser només es tractaria d'arribar a un acord.
  Bon descans i bona fresqueta!

  ResponSuprimeix
 11. Ja torno a estar per aquí i tinc força feina acumulada, veurem què s'hi pot fer! Ja veieu que em vaig acomiadar amb un relat dual, que és el que em va sortir. No sé si els irlandesos són dropos com diu la Galionar, però el que és segur és que una cervesa no la perdonen! Gràcies per comentar en aquests dies que he estat fora, a veure com m'heu deixat el pati.

  ResponSuprimeix
 12. Ui, a mi m'agrada la cervesa, però jo no deixo que em queixal una cama,eh? Si vol la cervesa li donaria 😁😁😁

  ResponSuprimeix
 13. Ui, a mi m'agrada la cervesa, però jo no deixo que em queixal una cama,eh? Si vol la cervesa li donaria 😁😁😁

  ResponSuprimeix

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.