diumenge, 13 de desembre de 2009

Paella



Pot sobtar una mica el fet de fer una paella a aquestes alçades de l'any. A mi em sona com una cosa totalement estiuenca. Però és clar, si te'n vas cap a València a fer-la, la cosa ja canvia. Aquest cap de setmana he fet una escapadeta a aquelles terres acompanyant un amic que anava a buscar la seva àvia per passar el nadal amb la resta de la família. La bona dona ens va obsequiar amb una paella magnífica. Tant és així que vam comprar fiambreres per portar-les plenes i tenir-ne per a aquests dies. Una altra cosa no haurem fet, però menjar... Ha estat poc temps, però podeu imaginar, collir taronges, fideuà, torrons, mones... i la paella és clar. I ara a fer bondat, que si no...

32 comentaris:

  1. Caram, no has trigat ni un nanosegon!

    Bon profit! (x2)

    ResponElimina
  2. Mira!! ja n'has tret una cosa bona del Nadal!!... Ho veus, home? :-))

    Posant mala cara no aconsegueixes alegrar-te tu i el que fas és aixafar una mica als que sí ens agrada.

    Espero que ho hagis passat genial i que els tuppers amb paella es conservin la mar de bé :-)

    Llàstima que la teva estada a València no els hi portés una mica d'inspiració futbolística.

    ResponElimina
  3. Ummmmm, quina bona pinta que té aquesta paella! Me´n alegro que hagi anat bé aquest break de cap de setmana a València! Nosaltres divendres per la nit vam anar a sopar paella i tot i que estava una mica bona (sí, només una mica!), com la que fa la mama res, noi! tenia xoriço, paprika, pollastre, pebrots i gambes però aquí no en saben gaire de fer-ne!
    petons
    raquel

    ResponElimina
  4. jo aniré a veure la família cap a València dins de no res i també tornaré carregada de tuppers de paella (de verduretes! ;)
    La paella és menja cada diumenge, homeeee! no només a l'estiu! Espere que hauràs passat una bona estoneta per allà baix. B7s!

    ResponElimina
  5. Doncs sí que pinta bé, sí...

    La mare en feia cada diumenge, bé arròs en deia ella i era més a la cassola que paella, tot l'any.

    Es nota que n'has gaudit d'aquest capde gastronòmic... :-)

    ResponElimina
  6. Aquesta te una pinta fantastica!!!!
    Ummmmm.....

    ResponElimina
  7. Paella tot l'any!!!!! que esta bonissima i més si es de per allà baix.

    ResponElimina
  8. A mi no em sembla pas estany, de ben segur que més d'una menjaré aquest nadal...

    ResponElimina
  9. I no és maco el turisme gastronòmic?
    Mira, aquest divendres me'n vaig de "peregrinatio" al PPBB. I me'n vaig, bàsicament, a menjar xuletons. Ja se'm fa la boca aigua...

    *Sànset*

    ResponElimina
  10. Apa! No només l'has menjada in situ, sino que te l'emportes a casa!

    Sí que n'heiu menjat de coses bones! No et queden gaires dies per fer bondat que ens ve la invasió de turrons i àpats nadalencs! O sigui que ja pots afanyar-te! :)

    ResponElimina
  11. És curiós, a mi m'entra més bé a l'hivern que a l'estiu, la paella.

    ResponElimina
  12. ummmm... tinc gana i són quarts de deu... però és que encara l'arrossego d'ahir! com puc treure aquesta paella i fotre-me-la per dinar sense que tingui gust de tinta?

    ja veig que tu has menjat el que jo ni he pogut olorar :P

    un petó!

    ResponElimina
  13. ostres, ostres,ostres quina bona pinta que fa la paella umm

    ResponElimina
  14. una paella com aquesta és bona a qualsevol moment de l'any!

    ResponElimina
  15. A mi em passa exactament igual que a en P-cfacsbc2v :-)

    A mi a l'estiu el que m'agrada són amanides i coses així. Una paella com aquesta a l'hivern de totes totes :-)

    Em poses una paella a l'estiu i em costarà acabar-la... me le poses a l'hivern i repeteixo :-)

    ResponElimina
  16. Vaja paella, és l'hora de dinar i jo amb una trista amanida.... mmm quina enveja!

    ResponElimina
  17. Dijous passat en vaig menjar però molt em temo que la "meva" poc tenia a veure amb aquesta.

    ResponElimina
  18. Ja veig a la foto que la paella és una mica diferent a Valencia. Mmmmm, ha de ser boníssima, la paella és una cosa que no s'avorreix.
    I no es plat només d'estiu em sembla que en molts restaurants és típic del menú fer paella els dijous, per si l'enyores.

    Bon profit :)

    ResponElimina
  19. Jo hi vaig estar la setmana passada, i em vaig menjar un arròs per llepar-se els dits, un de caldereta amb cranc i un de "sèc".... divins, per llepar-se els dits, això a la platja, i quasi bé amb màniga curta.... Una setmana després, la neu ja hi ha arribat, i al poble de la meva amiga, avui han sortit a les notícies per la nevada, i els nanos sense escola.... temps, només és temps (tic, tac....) Un petó!

    ResponElimina
  20. A mi la mare cada diumenge em fa paella! mmmmmm que bona... com la de la mare no n'hi ha cap! al meu gust, clar... I a més a més, cada diumenge em dóna taronges i mandarines! mmmm que bones que bones que bones!!! :)
    I em faig suc! mmm que bo que bo!!!
    Ja paro, ja paro... Eiii, però no sóc valenciana, eh?
    Fes-te suc amb les taronges que porten vitamina C! jaja

    ResponElimina
  21. tinc família a València i això de les paelles és per tot l'any... Ara bé, de pebrot no n'hi posem mai :)! Algun dia, quan tornem a Barcelona també portem fiambreres carregades... :)

    ResponElimina
  22. Dons ben bona que habia d'estar, no?
    Si, lo de inutil es per "la paga" que em donaran la resta de la meva vida, sigui dos dies o 20 anys... i resulta que em surt millor que treballar, quin pais no?

    ResponElimina
  23. Tot i ser molt tiquismisquis amb el menjar,reconec que fa molt bona cara.^-^

    ResponElimina
  24. Fer coses diferents, estar amb la teva gent, descobrir noves coses, tot això és genial, fa bona pinta oi?

    ResponElimina
  25. mmmmmmm i encara et kda alguna fiambrera per compartir??? ;)

    ResponElimina
  26. Doncs ara sí que he quedat sorprès. Dec baixar de l'hort i relacionava totalment paella i estiu. A casa els diumenges hi menjàvem arròs a la cassola, que no era ben bé el mateix, tot i que hi tenia una retirada. I ja sé que els dijous a molts bars de menú en serveixen, però la qualitat, a la cafeteria de la facultat ho feien, per exemple. Però sempre he pensat que no són paelles com Déu mana.

    En tot cas, la feu quan la feu, si està ben feta, ben bona que és. Avui he acabat el segon tupper que vaig portar, així que la paella de la 'abuela' ja ha passat a la història. Era boníssima, fins i tot reescalfada al microones. Avui em toca preparar el dinar altre cop, quina mandra!! I quin greuge comparatiu...

    Gràcies a tots pels vostres comentaris. El proper dia avisaré perquè porteu els pitets per la salivera...

    ResponElimina
  27. Anda noi! Com te cuides eh! jajaja. I ara res, a preparar la panxa per un munt de dies de molt menjar :)

    ResponElimina
  28. Parfavó, quina gana! Jo aquí enganxat als blogs... me'n vaig a esmorzar!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.