dilluns, 31 de desembre de 2018

Camí cap el 2019


Amb aquesta entrada arribo a les 100 aquest any, cosa que no havia aconseguit els dos darrers anys. També em servirà per desitjar-vos una bona entrada al 2019, que aquesta fita ens guiï i ens porti a bon port en l'any que comença. Ens seguirem llegint, oi? 

14 comentaris:

 1. Jo no sé quants n'he fet, no els he comptat...M'agrada el teu desig que realment ens fa falta arribar-hi, amb pau i llibertat, per a tothom!
  I sí, farem el possibles per seguir-nos llegint!
  Bon vespre, XeXu.

  ResponElimina
 2. Seguirem totes les fites fins arribar al cim.
  Bon any Xexu. Amb salut i república.

  ResponElimina
 3. Saps, aquest recompte dels teus 100 posts m'ha fet recordar que aquest 2019 serà el primer any que el XAREL-10 no arribarà a les tres xifres en el marcador de posts publicats.
  La meva idea, ara com ara, és continuar al mateix ritme que vaig començar el juliol de l'any passat i escriure, més o menys, un post setmanal. Això farà baixar el recompte dels gairebé 300 dels últims anys a només uns 50.
  Però realment no importa que siguin 50, o 100, o 300... el que importa és que la intenció de seguir per aquí continua ferma i, contestant la teva pregunta, sí, per poc que puguem, ens seguirem llegint... i fins i tot, ens seguirem comentant allò que llegim. BON ANY!!

  ResponElimina
 4. A empentes i rodolons, hi serem! Bon any, company!

  ResponElimina
 5. Hi serem, XeXu!

  Bon any, bones fites i bona arribada al cim!

  ResponElimina
 6. L'has clavat! Molt bon any! Seguirem per aquí, oh yeah!

  ResponElimina
 7. Envejo el teu ritme i la teva constància, XeXu, jo últimament estic força gandula i no trobo mai el moment per blogejar, ni sé que dir.
  Per altre banda circumstàncies familiars fan que tingui el cap per altres coses, per això és un plaer saber que hi ha blogers que mai no defalleixen i que sempre els puc trobar, com tu. Gràcies!

  ResponElimina
 8. Donem per benvingut el nou any i tornem a la normalitat blogaire després de tots els resums nadalencs. Moltes gràcies a totes i a tots pels bons desitjos, ja sabeu que també els tinc per vosaltres. Responent als dos comentaris més llargs que posen en qüestió la periodicitat, dir que jo no tinc clar continuar gaire més temps, almenys amb aquesta forma. Em faig molts replantejaments, però el meu romanticisme pels blogs em fan seguir aquí, em costa molt desenganxar-me d'aquest format que tant m'estimo i de tots vosaltres. Encara gaudeixo molt d'escriure les meves coses, això no crec que canviï mai. De moment seguim de la manera que puguem i amb la periodicitat que puguem. Gaudim-ne mentre puguem!

  ResponElimina
 9. I tant que ens seguirem llegint! Bon any XeXu!

  ResponElimina
 10. Sí que seguirem, Xexu! Com també ha dit algú en els comentaris, les circumstàncies familiars fan que disposi cada vegada de menys temps per als blogs, però no deixaré de treure-hi el nas.
  Molt bon any, Xexu, i una abraçada!

  ResponElimina
 11. Vaig amb molt retards, ja ho veus, tot i haver-me fet un propòsit per aquet 2019 de reempendre la marxa blogaire, però es fa el que es pot i de moment seguim i seguirem. Aquesta estrada l'he trobat tant maca que no podia passar, encara que sigui amb retard, sense dir-hi res. Bon any!

  ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.