dilluns, 28 de maig de 2018

El post no era tan dolent

Més d'un dia després d'haver publicat la darrera entrada en aquest blog vaig adonar-me que fallava alguna cosa i no sabia què era. Me'n vaig adonar, que estrany, no havia rebut cap mail que em notificava que havia rebut comentaris en el post. Com molts de vosaltres, tinc configurat el blog perquè m'enviï un mail quan rep un comentari, i tinc la sort que sempre en rebo uns quants poques hores després de publicar. Però aquest cop no, i ja estava pensant que el que havia escrit no interessava a ningú, o que d'alguna manera la gent es podia sentir incòmoda i no comentava. Les hores seguien passant i res, cap comentari. Una cosa és que el món dels blogs estigui una mica en decadència, però d'aquí a que no desperti cap comentari a ningú...

Fins que vaig entrar al blog, generalment només hi entro quan publico, perquè com que vaig rebent els comentaris per mail, també me'ls vaig contestant a banda. I la meva sorpresa va ser que ja n'hi havia 8 de comentaris. I després en van venir alguns més. I és que tampoc no rebo avisos dels altres blogs que tinc, així que per força el problema ha de ser 'd'ells'. Per acabar-ho de confirmar, avui en Mac m'ha preguntat si em passava, perquè es veu que ell ha percebut el mateix, així que blogger torna a fallar, almenys pel que fa a aquesta sincronització, però de comentaris se'n poden seguir fent sense problema. Sembla que estan fent modificacions internes, i potser va per aquí la cosa, però esperem que aquesta opció es recuperi aviat, és massa còmoda i no té sentit eliminar-la. A veure si ens estaran fent una opa per veure si ens cansem i pleguem tots veles...

14 comentaris:

 1. Els de blogger sembla que estiguin de liquidació a preu de saldo. Jo també m'he adonat de la fallida del sistema i m'hauré d'aconsolar amb l'excusa del "mal de molts".

  ResponSuprimeix
 2. Jo tampoc rebo els comentaris al meu blog al meu correu, però si que he rebut els comentaris d'un post d'en Mc, que vaig clicar per rebre'ls. Espero que ho arreglin, es fa estrany...

  ResponSuprimeix
 3. Per no parlar del munt de pop-ups que li surten al meu blog! És una llauna. però no defallirem...

  ResponSuprimeix
 4. M'EN VAIG ADONAR FA UN PARELL DE DIES, no rebo al correu personal els comentaris que si rebo al bloc. No em preguntis perqué ho vaig associar a la llei de protecció de dades-

  ResponSuprimeix
 5. Jo espero que ho arreglin ben aviat. Si només has de mirar l'últim post que has publicat no té tant de problema però quan algú comenti en un post antic et pot passar ben desapercebut. De moment, vaig repassant la pestanya "comentaris" dins la configuració del blog però era molt més còmode rebre'ls al correu.

  ResponSuprimeix
 6. Potser és degut a totes aquestes normatives de privacitat?

  ResponSuprimeix
 7. Primer van treure la opció de deixar comentaris amb OpenId, però jo vaig seguir fidel a blogger, després em va treure la notificació de comentaris per mail, però jo vaig fidel a blogger, després em van treure la opció de programar el posts, però jo vaig seguir fidel a blogger, després em van posar pop-ups de spam al blog però jo vaig seguir fidel a blogger, després van aplicar la política de 10 fuetades a l'esquena per cada post que publiques, però jo vaig seguir fidel a blogger...

  ResponSuprimeix
 8. De moment veig que no tinc problemes, però toco ferro perquè de tant en tant el meu blog també fa de les seves...
  Espero que se t'arregli aviat!
  Bon vespre, XeXu.

  ResponSuprimeix
 9. Ostres!
  jo normalment no en tinc gaires i no havia notat res... però avui he passat pel meu blog i he vist justament un comentari del Pons de fa dos dies que no se m'havia notificat. Doncs sí, confirmo el problema...

  ResponSuprimeix
 10. Ja veig que no només és un problema meu, que és força general, però no ens ha de consolar que sigui un mal de molts, oi? Esperem que no duri gaire, que és una opció molt útil. Moltes gràcies pels comentaris, malgrat tot.

  Allau, segons ells estan fent millores que seran molt 'exciting'. Però no descarto que estiguin en liquidació. En el seu moment ja es van carregar l'enyorat google reader...

  Carme, sí, i es pot comentar sense problemes, els comentaris arriben sense problema. La resta de coses funciona, sembla. Però no sé què està passant amb les notificacions. Suposo que tard o d'hora o sabrem, o s'arreglarà sol.

  Macip, avui quan he comentat el teu blog ha anat com una seda. Més tard he tornat, des d'un altre ordinador, per veure si havies contestat, i tampoc no hi ha hagut cap sorpresa. A veure si aquesta remenada que li estan fent al blogger haurà servit per vèncer les teves bèsties!

  Francesc, a mi també m'ha passat pel cap que sigui per això, així que si algú descobreix què hem de fer per recuperar aquesta opció, si és que hem de fer alguna cosa, espero que ho comparteixi!

  McAbeu, sempre tan clarivident! A mi també m'havia passat pel cap això que comentes, que mentre els comentaris arribin al darrer post, els posts tenir controlats, però si arriben a un de més antic és més fàcil que se t'escapin. Però no se m'havia acudit mirar la pestanya de comentaris! És molt bona idea, encara que, és clar, que t'arribin al correu és l'opció més fàcil, és clar. Entre d'altres coses, perquè des de la feina, per exemple, no entro al blog, i des del mòbil rarament, però sí que accedeixo al correu.

  Roselles, et declaro persona non grata! No, és broma. Ja ho sabem que el wordpress és fantàstic i meravellós, no cal que sempre ens ho refregueu per la cara!

  Xavier, això comentàvem més amunt, però ho desconec completament. Només espero que s'arregli aviat.

  Pons, de derrota en derrota fins la victòria final! No se'ns pot acusar de no ser fidels, això tu que ets un promiscu virtual!

  M. Roser, vols dir que tu segueixes rebent els comentaris en el correu? T'envien un correu electrònic quan algú et fa un comentari al blog? Perquè si és així comença a ser preocupant, a alguns se'ns ha espatllat i a altres no? Per què? Com ho arreglem? Són preguntes retòriques.

  Eli, ja no és per tenir-ne molts o pocs, és el costum de rebre'ls al correu, i que de sobte t'estranyi que no t'arriba res. Només una dels comentaristes ha dit que no ha detectat el problema, però la resta sí. Esperem que se solucioni aviat.

  ResponSuprimeix
 11. Segons acabo de llegir al fòrum d'ajuda de Blogger, la culpa de que no ens arribin els comentaris al correu és una errada general causada pels canvis que hi estan fent. També hi diuen que tenen previst arreglar-ho durant la setmana entrant... a veure si és veritat.

  (https://productforums.google.com/forum/#!msg/blogger/S6_75ktaHh4/p42QAlBoAgAJ)

  ResponSuprimeix
 12. Res, constatar també que em trobo exactament com vosaltres! També creia que el problema només em passava a mi... Esperem que, com explica en Mc, ben aviat recuperem els correus dels comentaris!

  ResponSuprimeix

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.