dimarts, 4 de juliol de 2017

De coses impossibles

Si creus que una cosa és impossible, no molestis a aquells que estan intentant fer-la realitat. Aquesta famosa frase és molt aplicable als nostres dies. Ara hi ha gent que es mou i fa coses, i d'altres que ja no és que intentin impedir-les, sinó que només protesten, i es queixen; neguen. I per mi són pitjors que els que intenten imposar-se per la força. Qui dubti, que deixi pas. I qui segueixi protestant sense moure un dit, que no es queixi després quan vegi els resultats vinculants. Lamentarà no haver mogut el cul de la cadira quan tocava. Mentrestant, i no és un pensament que es tingui cada dia, orgullós dels nostres governants, per la valentia i el compromís. Només això ja és molt més del que pot sentir, per exemple, qualsevol espanyol.

10 comentaris:

 1. Home, els governants espanyols també tenen compromisos... però d'una altra mena. ;)

  ResponElimina
 2. L'acte d'ahir de compromís amb la democràcia i les urnes de cara a l'1 d'octubre va ser emotiu.
  Passi el que passi res tornarà a ser com abans.
  Ja som lliures!

  ResponElimina
 3. Una bona frase. Aplaudeixo i secundo a qui s'esforça a aconseguir el que semblava impossible. Fins al final.

  ResponElimina
 4. Visca! Una bona frase i un bon moment. Estem quedant tots retratats, per bé i per mal.
  Sí senyor, orgullosos del nostre govern! Jo també m'hi apunto.

  ResponElimina
 5. Home, tan com impossible no és, és complicadet i prou, parla amb propietat coi.

  ResponElimina
 6. Deu ser força improbable, però mai impossible!

  ResponElimina
 7. Amb un presi de Girona no podem fallar, el poble ha de poder dir el que pensa

  ResponElimina
 8. Per esforçar-nos que no quedi, després estarem orgullosos d'haver fet el què hem pogut...
  Petonets.

  ResponElimina
 9. ben dit XeXu ...completament d'acord i també´orgullosa del nostre govern!!!

  ResponElimina
 10. El títol del post no us ha de despistar, no sóc jo que penso que és impossible això que estem fent. Alguns ens ho diuen, i que no tindrà validesa, i que no servirà per res. Però està clar que són gent que només vol boicotejar, i si realment creuen en el dret a decidir dels pobles, haurien de deixar de molestar aquells que ho estan intentant de veritat. Moltes gràcies pels comentaris.

  Carquinyol, no pas amb els espanyols, només amb una petita part. Aquells que presideixen un banc o administren una elèctrica.

  Xavier, ja fa temps que vam passar el llindar. Ja res tornarà a ser igual, o per bé o per mal. Si guanyem, serem finalment lliures i podrem començar a construir una República, amb tot el que això comporta. Si perdem, la repressió serà tal que haurem de tornar a defensar allò més bàsic que tenim, la llengua, el mínim autogovern, les llibertats...

  Glòria, és molt comú, més del que sembla, que hi hagi algú intentant dur a terme alguna cosa, i al seu voltant uns quants que intenten que se'n desdigui. Mirant de desanimar, i sobretot dient que és impossible. Doncs això, si tu creus que és impossible, no molestis. Algú altre pensa que no i està intentant que no ho sigui, no li posis més difícil.

  Carme, tindrem moltes oportunitats per queixar-nos d'ells i elles, de fet, alguna n'han fet que pot ser del nostre gust, però si anem al terreny nacional, cal reconèixer que estan lluitant contra tot i tothom per dur-ho a terme. I encara que no agradi a molta gent, els dos que lideren ara, Puigdemont i Junqueras, estan fent el que no es van atrevir a fer els anteriors. Potser per això tenen el suport de la CUP, i els altres no el tenien.

  Pons, no sóc jo qui diu que és impossible. Per mi és perfectament plausible, i de fet ja fa molt temps que vaig marxar mentalment, jo, però és cert que serà difícil que un conjunt prou gran de la societat ho vegi com jo. El que passa és que mentre uns posen els mitjans perquè es pugui fer, com a mínim, perquè es pugui decidir, altres s'entesten a dir que és impossible. Doncs que s'apartin, que molesten.

  Helena, et dic el mateix que li dic a en Pons. Si hi ha una gent treballant per poder-ho fer, el mínim que poden fer el contraris és no entorpir i posar més dificultats.

  Sr. Gasull, aquest presi de Girona ha demostrat tenir-los molt més ben posats que el seu predecessor, i tenir les idees clares. És el que passa quan ets independentista i et posen a càrrec de fer una legislatura excepcional per aconseguir l'objectiu: fas tots els possibles per aconseguir-ho. Quan no ho ets i només et veus arrossegat per les masses és normal que no culminis el procés.

  M. Roser, que els governants facin la seva feina, i nosaltres farem la nostra, campanya per l'opció que defensem, i anar a votar amb totes les garanties l'1 d'octubre. Ens mereixem poder-ho fer sense que ningú ens vagi posant pals a les rodes.

  Elfreelang, de moment ens donen motius per estar orgullosos. Esperem que segueixin així!

  ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.