dimarts, 18 d’octubre de 2016

Relats conjunts, Una inundació a Java


Les discussions es van perllongar en el temps, els científics no es posaven d'acord i dividien a la societat, que no sabia a qui creure. Hi havia bons arguments per part de les dues postures i mentrestant ningú no va fer res al respecte, perquè no sabien cap on tirar. Fins a l'últim moment, fins l'últim minut, de fet, quan tot el gel del planeta s'havia fos i l'aigua ja cobria tota la superfície terrestre, els darrers científics encara es discutien sobre la veracitat del canvi climàtic. Llavors tampoc no quedava ningú més per creure una postura o l'altra.


La meva proposta pels Relats Conjunts d'octubre.

12 comentaris:

 1. Potser, sota l'aigua i esgotant la darrera alenada d'aire als pulmons, algun científic que no creia en el canvi climàtic, calculava en quin percentatge es podria haver equivocat.

  ResponSuprimeix
 2. Molt bo i ben real (per desgràcia de tots nosaltres). Un aplaudiment pel relat, m'ha agradat molt.

  ResponSuprimeix
 3. Boníssim, XeXu! Un aplaudiment molt llarg, encara que el conte sigui curt. Curt i contundent.

  ResponSuprimeix
 4. Tothom sap que això de l’escalfament global es només un cicle de la terra.

  ResponSuprimeix
 5. el canvi climàtic potser no ho veuen clar, però el canvi de vida crec que ja ho tenen coll avall o millor dit amb l'aigua al coll

  ResponSuprimeix
 6. Moltes gràcies a tots pels comentaris, m'alegra que us hagi semblat encertat. I és que l'ésser humà és força així, discutim, discutim i discutim, fins que ja és massa tard. I llavors ens lamentem. Si és que queda algú viu!

  ResponSuprimeix
 7. Vaig amb retràs. Últimament sempre vaig en retràs...
  Però, ni que sigui amb retard vull dir-te que has tingut molt bona pensada i que confio en que el teu relat no sigui premonitori.

  ResponSuprimeix
 8. Molt bon relat Xexu, i molt encertat. Perquè a més, avui dia més que mai, poca gent està capacitada i és prou valenta per dir que s'ha equivocat.

  ResponSuprimeix
 9. Ostres!!! Molt ben trobat! Tal qual...

  ResponSuprimeix

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.