divendres, 1 de juliol de 2016

Dos tipus de persones

Hi ha dos tipus de persones. Les que, preveient que durant el cap de setmana no podran fer una feina (autoimposada) per manca de temps, s'afanyen a enllestir-la abans, i les que, si no poden el cap de setmana, ja podran quan sigui.

Us animeu a fer 'dos-tipus-de-persones' amb alguna cosa que us molesti?

50 comentaris:

 1. Hi ha dos tipus de persones. Els que quan han quedat amb algú no desfan mai el compromís a darrera hora i els quan han quedat amb algú se senten justificats per canviar d'opinió a qualsevol moment,per qualsevol xorrada.

  ResponElimina
 2. Hi ha dos tipus de persones: els que dialoguen i els que parlen ex-catedra.

  ResponElimina
 3. Hi ha dos tipus de persones: Els que es pensen que sempre tenen tota la raó i els que saben que, de vegades, poden no tenir-la.

  ResponElimina
 4. Hi ha dos tipus de persones: Els que escolten i els que només xerren ells.

  Bon diumenge!

  ResponElimina
 5. Hi ha dos tipus de persones: els que s'informen i els que xerren per xerrar.

  ResponElimina
 6. Hi ha dos tipus de persones: els que respecten els gossos i els que pensen que respectar els gossos vol dir menysprear les persones.

  ResponElimina
 7. a veure .....dos tipus de persones els qui són feliços quan fan feliços als altres i els que són feliços carregant-se la felicitat dels altres

  ResponElimina
 8. Hi ha dos tipus de persones: els que volen ser perdonats sempre i mai perdonen els altres, i els que hi posen l'altra galta.

  ResponElimina
 9. Hi ha dos tipus de persones: els que creuen que manen i els altres són tropa, i els que creuen que tots som iguals.

  ResponElimina
 10. Hi ha dos tipus de persones: els que sempre busquen raons, i els que intenten comprendre.

  ResponElimina
 11. Hi ha dos tipus de persones en una discussió: els que només els importa que els donin la raó i els que els importa la força de les raons.
  Hi ha dos tipus de persones: els que cedeixen el pas i els que passen per davant com si els altres fossin invisibles.

  ResponElimina
 12. Hi ha dos tipus de persones, els que respecten però no es deixen trepitjar i els que no respecten i trepitgen tothom...
  Hi ha dos tipus de persones, els que cedeixen el pas i els que et tiren la porta pels nassos...
  Bona tarda, XeXu.

  ResponElimina
 13. hi ha dos tipus de persones: les que són vegetarianes de debò i les que perden els principis davant del pernil salat.

  Hi ha dos tipus de persones: les que diuen que llegeixen i les que llegeixen i a més tenen criteri.

  hola.... :-)*

  ResponElimina
 14. Hi ha dos tipus de persones: les que es molesten fàcilment i les que no.

  Coneixeu el blog 2 Kinds of People?

  ResponElimina
 15. Hi ha dos tipus de persones: Les que són puntuals i les que es mereixen una mort lenta i dolorosa.

  ResponElimina
 16. Hi ha dos tipus de persones: Els gasius integrals i els que només són garrepes pels demés.

  ResponElimina
 17. Hi ha dos tipus de persones: les que xerren per no haver d'escoltar el silenci i les que callen per no trencar-lo...

  ResponElimina
 18. Hi ha dos tipus de persones: les que foten i les que estan fotudes...

  ResponElimina
 19. 2 tipus de persones: les que es creuen el centre de l'univers i ni se'n recorden que n'hi ha, d'univers, i les que són conscients de la insignificància de cadascú de nosaltres.

  ResponElimina
 20. Ostres estic tant d'acord amb gairebé tot el que he llegit als altres comentaris que he quedat bloquejada.

  ResponElimina
 21. Hi ha dos tipus de persones, els que sempre tenen temps de fer-ho tot, i els que necessitarien moltes vides per poder fer el que tenen a la llista.

  ResponElimina
 22. Hi ha dos tipus de persones: les que els hi arriba el missatge sense donar importància la manera que està escrit i ls ke no ls arriba el miss pk ls posa massa nerviosos ke un adult eskrigui aixi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Faig constar que jo sóc del segon tipus, i em sap greu.

   Elimina
  2. Esmeno l'error: jo sóc la que es posa nerviosa quan un adult escriu com un "adolescent odiós" (segons les teves pròpies paraules, i hi estic d'acord). M'assenyalo un defecte, tan transigent que sóc per moltes coses i tan poc per unes altres. Evidentment no parlo de faltes d'ortografia, em refereixo a l'acte de matar l'ortografia. Perquè a veure, una persona que et vol explicar algun fet una mica (o molt) greu, te la pots prendre seriosament si t'ho explica d'aquesta manera? Es que sembla que ella mateixa no es prengui seriosament! Si vols ser escoltat, entès i comprès, perquè no t'esforces en que el missatge arribi amb claredat? I ara sóc jo la insensible perquè en comptes d'anar al contingut del missatge, no puc evitar criticar la forma.

   Elimina
 23. Hi ha dos tipus de persones: els que estan enganxats a les pantalletes i... i???
  (Perdó, estem)

  ResponElimina
 24. Hi ha dos tipus de persones: els sàdics i la resta. (Crec que només n'he conegut un, un cap, però segur que n'hi ha molts més per allí dalt).

  ResponElimina
 25. buf, m'és molt difícil!!!
  Hi ha les persones que valoren les coses positives i les coses negatives de la vida en la seva justa mesura. Hi ha les persones que enalteixen les coses positives de la vida i neguen les negatives.

  (i a sobre fan creure tòxics als primers).

  Tot ha de tenir el seu just equilibri.

  Crec que m'ha quedat un comentari com els posts darrers del meu blog... massa confús i ambigu... massa d'hora potser encara per tornar a la catosfera.

  ResponElimina
 26. Moltes gràcies a totes i tots pels comentaris. Vaig proposar aquest petit joc de cap de setmana arran d'aquesta dicotomia que vaig plantejar. Com podeu pensar, jo sóc del primer tipus, no m'agrada endarrerir les coses, i si sé que durant el cap de setmana no podré fer-les, corro a fer-les abans. En canvi, hi ha gent que m'exaspera que ni abans, ni de vegades després. Quina creu.

  Dels vostres n'hi ha de molt bons, i em permetreu que no els contesti un a un, que n'hi ha molts. En alguns casos costa situar-se en un o altre cantó, encara que suposo que tots ens posaríem del cantó bo, i ja sabem que per estadística ni que sigui, no pot ser que tots siguem tan bones persones. De totes maneres, ha estat bé l'exercici per veure les coses que us preocupen o molesten a vosaltres.

  ResponElimina
 27. Noi, jo sempre arribo tard! Espero que no t'exaspiri massa.
  Hi ha dos tipus de persones: els que lluiten sempre fins al final i els qui tiren la tovallola a la primera dificultat.
  Hi ha dos tipus de persones: els perfeccionistes i els destralers.
  Hi ha dos tipus de persones: els que els agrada fer-se veure i els que volen passar totalment desapercebuts.
  Hi ha dos tipus de persones: els que van nèixer amb la flor al cul i els que van trepitjant merda.
  I com que sóc l'última faig una petita reflexió final: Ja sabem que en el terme mig hi ha la millor opció, però tots tenim debilitats i en alguna cosa o una altra ens situem a l'extrem i així tenim les combinacions de les diferents dicotomies que no donen dos tipus de persones sinó infinits i arribem a aquella altra conclusió que és que cadascú és un món, és únic, és irrepetible... i així hem anat de la dicotomía, a la multitud per arribar a la individualitat!

  ResponElimina
 28. Hi ha dos tipus de persones: les que pugen les escales mecàniques per la dreta i les que ho fan a l'esquerra... Perdó si m'autopublicito però hi ha un post sobre això a: http://acontratorrent.blogspot.com.es/2012/09/les-escales-mecaniques-o-lart-dignorar.html Salut!

  ResponElimina
 29. Hi ha dos tipus de persones, les que no els sap greu reconèixer que s'han equivocat i disculpar-se i les que "sempre tenen raó", passi el que passi i passin per damunt de qui passin.

  ResponElimina
 30. Hi ha dos tipus de persones: els que divideixen la humanitat en 2 tipus de persones segons qualsevol criteri i els que les divideixen en un número de grups diferent de 2.

  ResponElimina
 31. Dos tipus de persones:
  Aquells que quan viatgen gaudeixen tastant els menjars normals del lloc que visiten (i ara tampoc penso en escarabats, cucs i coses així que ja seria l'extrem) i aquells altres que voldrien trobar-ho tot com en el lloc del qual provenen.

  Jo, evidentment, sóc de les primeres, clar... Menjar musclos amb patates a Brussel·les, una paperina de Fish and Chips pel carrer a Londres, agafar porridge per esmorzar a Edimburg (per cert, molt insípid pel meu gust), sopar un sandvitx salat amb te... i anar afegint "hot water" a la tetera... :-DD

  ResponElimina
 32. Hi ha dos tipus de persones:
  - Les que prefereixen el ganxet.
  - Les que prefereixen la mitja.

  ResponElimina
 33. Hi ha dos tipus de persones,
  -... aquells que quan es troben amb algú que necessita una petita quantitat de diners en un moment donat (li falten quatre o cinc eurus per pagar el que sigui), ràpidament treuen el moneder i li deixen els diners...

  I aquells altres que fan veure que remenen la bossa durant una estona, fent veure que no troben el moneder fins que un altre ja ha deixat la petita quantitat, moment en que -casualment- el troben.

  ResponElimina
 34. Hi ha dos tipus de persones:

  - Aquells que tenen unes malalties concretes, que van, venen, es curen...
  - Aquells que SEMPRE tenen la mateixa malaltia que els està explicant que té alguna persona amb la que es troben. (A més, la tenen més greu).

  ResponElimina
 35. Hi ha dos tipus de persones:
  - Els de dutxa matinal.
  - Els de dutxa nocturna.

  Jo, sense dubtar-ho ni un moment, dutxa matinal.

  ResponElimina
 36. Hi ha dos tipus de persones:
  - les que tenen una connexió a Internet que els funciona bé.
  - els pobres desgraciats que tenim una merda de connexió, que ens passem el dia trucant al servei tècnic, que ens ho arreglen i al dia següent ja torna a anar fatal i que ja ens estem acostumant no fer servir l'ordinador. Ja puc estar dies sencers sense recordar que en tinc... Però no, no m'agrada. Jo era feliç escrivint de tant en tant...

  ResponElimina
 37. Hi ha dos tipus de persones:
  - les que els agrada el formatge.
  - les que no suporten el formatge.

  ResponElimina
 38. Hi ha dos tipus de persones:

  - Les que els agrada el futbol.
  - Les que no els agrada.

  ResponElimina
 39. Hi ha dos tipus de persones:
  - Les que vacunen els seus fills.
  - Les que no ho volen fer.

  ResponElimina
 40. Hi ha dos tipus de persones:
  - les que compleixen la paraula donada
  - les que prometen una cosa i s'excusen en "mutacions" impossibles per no fer-la.

  ResponElimina
 41. No et dic res però vaig llegint totes les 'dos-tipus-de-persones' que poses, eh! Tu mateixa, pots seguir!

  ResponElimina
 42. Hi ha dos tipus de persones:
  - Les que avisen que llegeixen els missatges que se'ls hi deixa.
  - Les que passen de tot (són insensibles).


  Una agraeix que l'amo d'aquest blog s'hagi manifestat dins del primer grup. :-P

  ResponElimina
 43. Hi ha dos tipus de persones:

  mmmmmm... però "de moment" no ho puc explicar. Aquesta distinció queda aplaçada... :-DD

  ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.