dissabte, 9 d’abril de 2016

El del gas


Tot és molt relatiu en aquesta vida. En la llista d'enemics del Blog, habitualment els primers llocs estan ocupats per l'aspiradora i per la caixa de transport, que sap que significa anar al veterinari. Però quan rebem la visita anual del revisor del gas, esdevenen les seves més fidels protectores. Una antiga enemiga que era la bicicleta estàtica ara tot sovint li serveix d'escut també. S'ha de ser flexible en les pors. La foto no és de massa qualitat, però segur que us en fareu una idea.

20 comentaris:

 1. Li fan por els revisors del gas?. Però si ell no és qui paga les factures, no?. ;-)

  PS: Aquesta foto sembla un dels meus enigmes visuals. :-DD

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hahahaha boníssim això de les factures, MAC!!! :-DD

   Suprimeix
 2. Un bon amagatall s'ha cercat.
  De vegades no és bo ser molt valents. ;)

  Bon cap de setmana!

  ResponSuprimeix
 3. Quina gràcia que li faci por el revisor del gas...Però ell se sap protegir, hi ha buscat un amagatall precisament al lloc on guardeu una de les coses que li fan por (és l'aspiradora, oi) o a mi m'ho sembla...
  Bon vespre, XeXu.

  ResponSuprimeix
 4. ha, ha, ha... està moníssim allà al darrera parapetat!!! Val més boig conegut que savi per conèixer... Finalment l'aspirador ja deu ser per ell un boig conegut.

  ResponSuprimeix
 5. El Blog està ben amagat, però no amb els ulls a l'aguait.
  Si el revisor vingués cada dia acabarien essent amics.

  ResponSuprimeix
 6. Els meus comparteixen pors... excepte el revisor del gas, aquesta només la comparteix la gateta, el gat surt vingui qui vingui ella ha d'estar al mig com el dijous; ella s'amaga tant com pot, això si ben lluny de l'aspiradora

  ResponSuprimeix
 7. trobo que el Blog és molt llest .....i que té les pors molt justificades si jo fos un gat també m'amagaria

  ResponSuprimeix
 8. En canvi les persones no en sabem gaire de flexibilitzar les pors. Per característiques com aquestes m'adono de la nostra inferioritat davant els gats, estem condemnats a ser els seus esclaus.

  ResponSuprimeix
 9. Caram quin valent! i si t'ha de defensar, què? aspirarà el dolent? psè ^^

  ResponSuprimeix
 10. Sempre va bé tenir un bon amagatall, mai se sap qui pot venir. El que no entenc és que sigui tan poruc, normalment els gats solen ser tafaners.
  Està molt graciós en Blog, així amagadet.

  ResponSuprimeix
 11. Que maco aquí amagat...hehehe. Si n'hem d'aprendre d'aquests petits.^-^!!!

  ResponSuprimeix
 12. El Blog té un bon amagatall, però la pregunta és: i vosaltres on us amagueu??

  ResponSuprimeix
 13. BLOG, si us plau, fes-me lloc!!!

  Demà a les 9 ha de venir un lampista a canviar un safareiget petit que hi ha a la terrasseta i que està fet pols. Em vull amagar i no vull sortir fins que hagi marxat. No ho suporto. Em posa molt nerviosa que les coses s'espatllin i hagi de venir gent a picar, canviar, remenar...

  I, espera, que d'aquí uns dies vindran els de la revisió de la caldera i, com sempre
  "- Aquesta caldera està molt vella, i s'hauria de canviar, perquè...
  - Però si va molt bé (fals... "va tirant i gràcies")
  - Però el dia que s'espatilli a no tindrem peces de recanvi, perquè ja no es fabriquen. Quants anys fa que la té?
  - Mmmmm... vint-i-sis... hehehe... Però va la mar de bé... A més ni jo tinc feina, el meu marit és autònom i no ens va bé fer aquesta despesa.
  - Clar... però...
  - Miri, de moment encara funciona, a veure si l'any que ve les coses han millorat i la podem canviar, eh?... (Mentre no sigui cap perill, que escalfi més o menys ja és cosa nostra)
  - D'acord, però és que en tenim unes de condensació que estalvien i ja veuria com s'hi notaria en el rebut del gas...
  - L'any que ve, l'any que ve... (Marxi ja, ostres!!... BLOOOOOOOG!!! AJUUUDAAAAA'M!!!)

  ResponSuprimeix
 14. Cada any s’ha de fer la revisió del gas? Jo diria que fa més de dos anys que no me l’han revisat. Hauria de preocupar-me? La meva companyia del gas no es preocupa per mi? La meva companyia de gas vol que mori en una explosió de gas? El tema del post no era la revisió del gas?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Cada any es fa la de la caldera i la del gas crec que és cada cinc anys ;-))

   Suprimeix
 15. Si que té mala pinta aquest revisor ;D

  ResponSuprimeix
 16. que li feu pagar la factura al pobre gat?

  ResponSuprimeix
 17. Disculpeu que aquesta vegada no us pugui contestar els comentaris de manera individual, i mira que en posts com aquests, que són de conya, fa bo de respondre, però vaig fatal de temps. El que sí que vull és agrair-vos els vostres comentaris. No, no li fem pagar la factura al gat, ni el senyor que ve a revisar la caldera no és especialment lleig, així que el motiu pel qual el gat s'espanta tant encara roman desconegut. També s'espanta així amb qualsevol altra persona externa que ve a fer alguna cosa a casa, si us serveix d'explicació. Però com diu la Roselles, els gats en saben més que nosaltres, estan més evolucionats, i si s'amaga, algun motiu de pes ha de tenir.

  Potser el motiu del post no ha quedat massa clar, per mi és molt evident, perquè és el meu gat, però he de dir que el Blog té pànic a l'aspiradora, quan està en marxa, és clar. Ara ja no és com al principi, però quan està en funcionament, es cuida de no estar a la mateixa habitació que el trasto. I la caixa aquesta de transport tampoc li fa massa gràcia, perquè generalment està allà al racó, però quan la traiem sap que és per portar-lo a alguna banda, i només el portem al veterinari, cosa que no li agrada gens tampoc, és clar. Així que fer servir aquests dos elements d'escut és estar molt desesperat. És a dir, que davant d'una amenaça superior, has de relativitzar la por. I fins aquí, la lliçó gatuna del dia.

  ResponSuprimeix

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.