dilluns, 1 de febrer de 2016

Ara baixem natros

Us en recordeu d'allò que 'el pla hidrològic de l'Ebre es faria per collons', i no precisament dit en català? Sembla que fa molt d'això, oi? Doncs sembla que l'individu que ho va dir, que ara segueix vivint de la política al parlament europeu, té hereus. El consell de ministres (en funcions, naturalment), va aprovar un nou Pla Hidrològic que afecta, entre d'altres, la conca de l'Ebre. El pla consisteix en reduir el seu cabal per fer servir l'aigua en altres bandes, i això significaria la mort del Delta.

Ha arribat l'hora de tornar a demostrar la nostra força com a país, com a poble que estima el seu patrimoni i defensa el seu territori. El diumenge 7 de febrer està convocada una manifestació de protesta a Amposta i no podem fallar a la gent del Delta. Com diu el lema de la manifestació, 'Natros pugem sempre, ara baixeu vatros'. I això farem. Que ens sentin a Madrid, que l'Ebre no es toca. A poc que pugueu, no hi falteu.


14 comentaris:

 1. I tant que hem de baixar... hem de ser molts.

  ResponElimina
 2. Tot el meu suport, ja sabem que a Madrid no ens escolten però no per això hem de deixar de cridar.

  Ara bé, la millor solució és convertir el cas de l'Ebre en assumpte internacional, i això ja sabem com fe-ho.

  ResponElimina
 3. No en tenen prou amb l'expoli fiscal ara també l'aigua, i crec que també estan estudiant el tema de l'oxigen, perquè els catalans respirem massa, paciència.

  ResponElimina
 4. Sï, sí, sí, Veniu! us necessitem! entre tots i totes ho aturarem!

  ResponElimina
  Respostes
  1. I SERE,PERO FARA FALTA QUELCOM MES QUE SERI. ANEM A ELS TRIBUNALS INTERNACIONALS,I SOBRETOT FER MOLT DE SOROLL AL PARLAMENT EUROPEU,ES EL MOMENT,NO TENEN CAP MENA DE CREDIT,I AN "CAÑETE",ESTA PLE DE MERDA.

   Elimina
 5. Si ens podessin prendre la facultat de pensar, fins això farien, però per sort, no poden...
  Bon vespre, XeXu.

  ResponElimina
 6. Lo riu és vida, i sembla que fins això ens volen treure. Tot per omplir butxaques i satisfer necessitats molt més enllà de l'aigua en si.

  ResponElimina
 7. arggghhhjj el què no entenc és com estàn disposats a desfer paratges naturals així com així... no hi haurà una altra solució?

  ResponElimina
 8. No crec que hi pugui ser, però el meu cor sempre està a l'Ebre. Ànims!

  ResponElimina
 9. Ehem, serem a la festa de disfresses de l'escola, però tot el meu suport!

  ResponElimina
 10. L'altre dia l'Albiol va dir que això de les Terres de l'Ebre eren "4 votos" i que no valia la pena patir gaire pel tema.

  ResponElimina
 11. Moltes gràcies a tots i totes pels comentaris, pel suport, i sobretot a aquells qui hi sereu. Espero que s'hi apunti molta gent, i que la cridòria se senti alta i clara allà on s'ha de sentir. Hem de lluitar pel nostre territori, això sempre!

  ResponElimina
 12. Molts van ser-hi i no ens hi vam veure, potser perquè els 4 gats no estàvem sols?

  ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.