dimecres, 25 de febrer de 2015

Candy Crush

Quan veig un futbolista fent alguna infracció quan es pensa que no el veuen, sempre comento que el camp està ple de càmeres i que ja hauria de saber que l'enxamparan segur. Es posa en evidència. Em sorprèn que segueixin caient, però són futbolistes, què vols, no els demanis més. 

Quan veig la vicepresidenta d'un parlament (actuant de presidenta en funcions), jugant al Candy Crush mentre el president de l'estat parla en ple debat de l'estat de la nació, també em sorprèn que no s'adoni que algú la veurà i ho esbombarà. Però aquí no hi ha l'excusa que és futbolista, és una dirigent política d'alt nivell, ex-ministra de Sanitat, entre altres càrrecs. Llavors sento vergonya aliena i m'adono que això de la política d'alt nivell, en un país com España, és d'un nivell molt baix, minúscul. Ínfim.

Per cert, sembla que no jugava al Candy Crush, sinó al Frozen. Una dada que aporto.

22 comentaris:

 1. Jo quan penso que aquesta xusma juga amb els nostres imposts i ens posa lleis per fer-noa anar a la rega....m'emprenyo i molt.
  Ells ens han de treure de la crisi? segur? Marxem ja.....encara que costi

  ResponSuprimeix
 2. Sento vergonya, molta vergonya. Estem governats per gent de poca intel.ligència. No entenc la gent que els hi dóna el seu vot...

  ResponSuprimeix
 3. Doncs no tinc ni idea de què és ni el Candy Crush ni el Frozen i, de fet, tant me fa a que estava jugant aquesta dona... el fet és que estava jugant amb la seva tablet en el moment en que havia d'estar treballant i, en aquell moment, el seu treball consistia en escoltar el discurset d'en Rajoy i estar atenta per si havia de fer alguna intervenció per mantenir l'ordre o el que fos.

  Ja sé que escoltar en Rajoy és una autèntica tortura. Ho he intentat a vegades... però tant hi fa. Aquesta dona cobra un sou altíssim i estar jugant en lloc de fer el que ha de fer és una ofensa més als ciutadans, que ja n'estem fins els nassos. Si aquesta dona és incapaç de fer el que ha de fer, que em cridi a mi, que ja ho faré per una desena part del que ella cobra.

  S'ha disculpat? Algú li picarà la cresta?... O haurem de seguir aguantant les incapacitats d'aquesta gent que se'ns riuen a la cara ara sí i ara també?

  ResponSuprimeix
 4. Fa temps hom va ir que el problema dels parlaments és que tothom va a parlar però ningú a escoltar. Això del Candy només és una mostra gràfica de que tenia més raó que un sant.

  I mentre el sistema polític que tenim tots els mèrits per ascendir sigui la fidelitat al partit ens passaran coses com aquesta.

  ResponSuprimeix
 5. En un país decent, ja hauria plegat... Aquí en podem fer de grosses, però diria que mai hem caigut a nivells tan baixos...

  ResponSuprimeix
 6. Haurien de posar multes per aquests casos perquè no estan complint la seva feina, que en aquest cas seria fer veure que està escoltant els seus companys.

  ResponSuprimeix
 7. Això només és una gota. El debat (debat?) en general fa molta vergonya de veure.

  ResponSuprimeix
 8. el que més em fot és que el sou li paguem nosaltres... Si en una empresa t'enganxen jugant a qualsevol cosa et foten fora, ella encara fa "gracie"....

  ResponSuprimeix
 9. Ja ho vaig comentar a l'entrada que vas fer del municipalisme, estem governats per mediocres. La mediocritat sembla ser un requisit indispensable per governar. Mentre això no canviï no ens haurien de sorprendre situacions esperpèntiques com aquestes, incloses propostes retrògrades de religió a l'escola, calorets barberans...

  ResponSuprimeix
 10. No us queixeu... Com a mínim hi era!!!! 😊

  ResponSuprimeix
 11. així està el pati ..... com els tornin a votar .....encara que a mi ja aquesta gent que se la quedin , vull dir que a mi el congrés no em fa el pes... bo el detall del joc, ni els periodistes estan a l' alçada...bé o potser si en la mediocritat decrepita.....hem de marxar ....

  ResponSuprimeix
 12. Ja però que vols que fes, pobra senyora!! Escoltar al Rajoy aqt??? Almenys no dormia... Ai, no, q aqta tb és de les que ens roben...

  ResponSuprimeix
 13. Si a qualsevol feina l'encarregat t'enxampa jugant, o vas al carrer o t'imposa una sanció.
  Si no la foten fora a ella, (ja s'ha dit més amunt) marxem nosaltres.
  Ja!!

  ResponSuprimeix
 14. No sé si fa riure o fa plorar, però realment és força depriment la falta d'interès d'alguns polítics en les sessions parlamentàries....Suposo que es devia avorrir, que escoltant el debat és bastant comprensible, però almenys podrien dissimular...
  Quin país...( el veí)

  ResponSuprimeix
 15. I un senyor va treure la pilota: "-Usted es un corrupto" i l'altre li va agafar: "-Pues usté más" (resposta repetidíssima en els del PP quan es veuen assetjats pels sociates. No, no es defensen). "-Pero usted pasará a la historia". "-Y usted más"...
  Aixh! Aquell temps en què quan ens deien "-Tonto" responíem "-Tú más".
  La senyora és més actual. El senyor Verd, ministro de Educación, diria que ha assumit la competència digital. Tot, tot es fa a l'escola. El Congreso de los Diputados és un exemple a seguir.

  ResponSuprimeix
 16. Parlo dels polítics. Està clar l'interès que demostren per saber de que és parla i el poc que els importa l'opinió del poble. Saben segur que el veuran jugant al Candy Crash i tant se'ls hi en dona! Prepotència, menyspreu o indiferència? o les tres coses juntes?
  Com podem anar bé, així!

  ResponSuprimeix
 17. No sóc massa de futbol, però ja que has tret el tema de les càmeres, em sorprèn molt que no les utilitzin per arbitrar, ja que en pocs segons saben si hi ha hagut falta o no, però segueixen deixant que l'arbitre s'equivoqui.
  Bé, parlant de coses serioses. Potser estava jugant per no tenir que escoltar el discurs del "Club de la Comèdia" que fa Rajoy. Però el més segur és que la meitat dels que estan asseguts en aquelles cadires estan ben poc pel que han d'estar, i així estem com estem.

  ResponSuprimeix
 18. Que la presidenta d'un parlament jugui amb la tableta és no tenir ni vergonya. Les pica-baralles entre parlamentaris a l'estat de la nació és no tenir ni vergonya. Sembla que ens estimulin a prendre la decisió de no anar a votar, però votarem fins aconseguir marxar.

  ResponSuprimeix
 19. és realment penós. Això et fa adonar de quin nivell de polítics tenim i com s'impliquen en una de les feines més importants. No es pot demanar perdó quan és conscient, llàstima que no hi haurà conseqüències.
  Pel que fa als futbolistes doncs tanta càmara no els hi va bé tampoc, perquè la canalla els imita i molt, i això sí que és un perill. Esperem que no imitin als polítics, que els puguem educar amb millor responsabilitat.
  Mira que jo sóc una de les que està enganxada al candy crush, al frozen no, però hi jugo quan es pot fer.

  ResponSuprimeix
 20. Com era d’esperar, compartiu la meva indignació amb el tema, i és que em sembla que no es pot veure d’una altra manera, és una vergonya en tota regla. Moltes gràcies pels comentaris, aneu pensant i recordant a l’altra gent aquestes coses, que no se’ns oblidin.

  Sr. Gasull, és evident que si es prenen el benestar dels ciutadans amb el mateix interès que els debats del parlament, els espanyols tenen un problema greu. I nosaltres, perquè de moment seguim sent espanyols obligats, el tenim també. El dia que marxem, més val que demostrem que sabem triar millor els nostres representants.

  maria, no pateixis, més vergonya sentiràs quan vegis que tornen a sortir a les properes eleccions. L’alternativa tampoc no és gaire millor.

  Assumpta, em sembla que ho expliques massa bé com per replicar res. És justament això, pot ser insofrible escoltar en Rajoy, però com a mínim has de dissimular que t’interessa. Potser una altra cosa és que fer aquests debats estèrils i inútils és una bajanada, tantes i tantes hores no serveixen per res, perquè la concentració i l’atenció disminueixen molt. Potser el que haurien de fer és no parlar tant, i fer més coses, que no siguin campanya electoral, com feia en Rajoy. 10 hores seguides de bajanades no hi ha qui les aguanti, però ja que es fa, et fots i prestes atenció. O ho fas veure. Però si hi ha una cosa encara pitjor en tot plegat és com estava l’hemicicle de buit, com ha apuntat algú per aquí. Això sí que és una vergonya...

  Carquinyol, és ben veritat, allà ningú no escolta, van a fotre el rotllo i ja està, i només hi ha quatre gats a l’hemicicle. La gràcia és que surten allà a fotre el discurs com si estigués tot ple, i després ensenyen imatges i és un desert. No sé si això passa a altres països d’Europa, jo ho trobo vergonyós. I sí, els mèrits que calen per anar ascendint en un partit són ben galdosos.

  Maurici, depenent de qui miri. Estic segur que a tots els parlaments fan coses reprovables, i la veritat és que no som tant diferents allà i aquí, almenys en això no. Però bé, en altres parlaments es peguen de veritat, ves.

  Pons, efectivament, fer veure que escolten, ja faria el fet. Podrien començar per ser-hi, que l’hemicicle està buit. Veus, si no se’ls pagués si no hi són, com ens fan a nosaltres si no anem a la feina, ja veuries com s’ho treballarien més. Però com que els paguen el mateix tant si hi van com si no...

  Eva, el ‘debat’ és una pantomima, no tenen res a parlar. És xerrameca, perquè sembli que fan alguna cosa, però no deixa de ser propaganda, mira que guapo que sóc jo, i que lletjos que són els altres. I viceversa, és clar. Es estèril i inútil.

  Bruixeta, la veritat és que a mi no me’n fa cap, de gràcia. Però sí que és veritat que a ella no li passarà res, i si t’enganxen a tu estaries a la cua del SOC el matí següent. A part de pagar a gentussa d’aquesta mena, el que paguem sempre nosaltres són els plats trencats.

  ResponSuprimeix
 21. Ignasi, l’explicació fàcil és que estem governats per mediocres, però jo necessito anar més enllà, necessito una explicació. És cert que, com diu en Carquinyol, s’ascendeix en el partit per la teva fidelitat a la causa, però saber ser trepa i fer el que convé en cada cas per anar cap amunt requereix certa intel•ligència, ni que sigui basal. No crec que els alts càrrecs arribin allà perquè són ximples, alguna cosa deuen tenir. Més aviat em sembla que es tornen mediocres després. La relaxació del que sap que ja ha complert els objectius, que ja ha arribat allà on volia, i per tant, ja no cal esforçar-s’hi més. El mateix que li passa a un equip de futbol que ho guanya tot, acaba sent previsible i el guanyen, perquè ja no s’hi esforça prou. O el mateix que passa en una relació, sovint es diu que l’home, després d’un temps d’estar emparellat, ja no s’hi esforça gens per mantenir la flama, ja que ha aconseguit l’objectiu. Penso que passa això dels polítics. Nosaltres n’esperem molt, però ells volien la cadira, l’han aconseguida, i ja es poden relaxar i passar de tot. Potser haurien de tenir altres al•licients, o premis per la feina ben feta, i sobretot càstigs per la mal feta. Mediocre o no, a mi m’agradaria que els meus representants s’hi esforcin, que vulguin el millor per la gent i que treballin per a això, que per això els vam votar i posar allà on són.

  Núria, bona observació, perquè l’hemicicle feia pena. La Villalobos hi era, però de substituta del Posada, que no sé on parava. Realment, s’haurien de deixar de tant teatre i posar-se les piles.

  Elfreelang, no dubtis que els seguiran votant, no sé si majoritàriament, però és molt probable que tornin a guanyar i que necessitin, per exemple, dels escons de Ciutadans o alguna forma feixista similar per mantenir-se en el poder, cosa que encara ho farà tot millor. Millor és irònic. Però bé, la qüestió és que si guanyen els de Podemos la cosa no millorarà gaire, almenys pel que fa a nosaltres. Del PSOE no cal ni parlar-ne, seria el mateix que PP, però ells mateixos s’auto-descarten per ser tan ineptes. Hem de marxar, és clar, però també ens n’hem de convèncer. Per això està bé que posem de manifest tant com puguem com en són d’inútils. La seva propaganda és massa forta, ens costarà, però ho hem de fer.

  Loreto, a l’hemicicle més d’un i més de dos s’adormen segur. Fa igual de mal efecte tant una cosa com l’altra. Cert que és molt dur escoltar Rajoy una estona, però per això els paguen, no? Per fer veure que els interessa la seva feina.

  Xavier, em sembla molt bona idea. Com que a ella no la fotran fora, i a banda de riure una estona, no li passarà res, millor que marxem nosaltres!

  M.Roser, ho trobo bastant penós. Que es devia avorrir és evident, com tots nosaltres ens avorrim a les reunions de les nostres feines. Algunes són necessàries i decisives, d’altres són completament improductives i no serveixen per res, però tot i així hi hem d’assistir. I més ens val que no ens posem a jugar amb el mòbil o una tauleta, pel nostre bé. Però a ella no li passarà res, ni per jugar, ni pel seu desinterès. Què hi farem.

  Viu, el més important del que dius és que després de ser acusats de corruptes, no ho desmenteixen, sinó que acusen els altres d’això o de qualsevol altra cosa, com si la misèria de l’altre fes menys greu les nostres faltes. Ben cert que és una conducta de pati d’escola, però és que sovint no demostren ser massa més intel•ligents o madurs que els nens de l’escola, altrament assumirien els errors o lluitarien per combatre’ls, no per fer veure que ho fan. Ser polític d’aquesta alçada comporta unes coses de les que prefereixo mantenir-me allunyat.

  ResponSuprimeix
 22. Glòria, si no demostren interès pels temes i la gent que se suposa que estan a la seva alçada, com se suposa que mostraran interès per les nostres coses i nosaltres. Ja estan on volien, ja no els cal ni simular interès, ho tenen tot fet. A més aquesta dona ja va ser ministra i ara és vicepresidenta del parlament, què més vol.

  Jomateixa, aquesta és una eterna discussió. La tecnologia existeix i ja s’aplica en altres esports com ara el tennis, ràpidament es podria saber amb claredat si era fora de joc, si algú ha comès falta, i tantes altres coses. De vegades no és tan fàcil i hi hauria discussió igualment, però la majoria de situacions es solucionarien fàcilment. Això sí, el joc s’alentiria una mica. L’única explicació que queda és pensar que ja els va bé que el joc depengui tant de l’error humà focalitzat en la figura de l’àrbitre, no ho canvien perquè no els dóna la gana, senzillament.
  Ja ens agradaria que la meitat de diputats estigués al seu lloc en aquell moment. Si mires imatges, l’hemicicle estava buit. Potser els que hi eren sí que estaven interessats, o potser s’avorrien igualment, però aquest absentisme és molt preocupant. No sé si ens diran que tenen altres càrrecs i que estaven fent altres coses, doncs ja que són diputats, potser que es dediquin només a això i estiguin on han d’estar.

  Consol, en realitat aquesta mena de ‘debat’ és una total i absoluta pèrdua de temps. No serveix per res, només per fer campanya a alguns, i per dir quatre bajanades que no importen a ningú, ni als mateixos parlamentaris, que a més no escolten, perquè no han vingut a això. Uns venen a parlar, però cap d’ells hi va a escoltar.

  Les coses, potser aquesta sessió que feien no era la més important de l’any, d’acord, però realment no és admissible que algú se la prengui d’aquesta manera. Si és avorrida, t’aguantes, que tots ho patim això en les nostres reunions de feina, i no ens posem a jugar a res. Evidentment que no és una cosa dolenta jugar-hi, ni tan sols estar-hi enganxat, ningú ho ha reconegut aquí, només tu, i no passa res. Mentre no ho facis quan no toca. Que ja en fem de coses que no toquen, però hi ha moments i moments.
  Els futbolistes, alguns, és clar, són mal exemple pels nens i un escàndol pels adults. La veritat és que tenen alguns comportaments de vergonya aliena. Però mira, he pensant en aquest gag del Polònia del nen que vol ser tertulià, l’has vist? Potser, veient el panorama, ara alguns nens ja no voldran ser futbolistes i preferiran ser polítics o altres coses pitjors.

  ResponSuprimeix

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.