dijous, 12 de juliol de 2007

Glups!

Sento que m'estic tornant monotemàtic, però bé, ara fa dies que no en parlava. Només una petita introspecció, perquè avui he vist les orelles del llop una miqueta més a prop. I si veig les orelles, no vull ni pensar on són els ullals. Fa unes hores he assistit a la lectura d'una tesi, una de tantes que porto vistes. Però avui es tractava d'una persona que em vaig trobar asseguda al costat el primer dia que vaig posar els peus a la facultat, ara aviat se'n compliran 10 anys. En contra del que es pugui pensar, no és que siguem gaire amics, hem anat fent camí junts i ell treballava al grup del costat del meu. El que vull dir és que si la nostra trajectòria ha estat paral·lela, això vol dir que a mi no m'ha de quedar gaire per llegir tampoc.

Ja ho sé, no cal tenir una revel·lació d'aquestes per saber que em queda poc temps, però avui ha estat un d'aquells dies de presa de consciència d'alguna cosa, d'aquells que m'agraden tant poc. Bé, m'agraden poc perquè, generalment, de les coses que prenc consciència no són bones precisament. Segueixo el meu resum, vaig acumulant dades i més dades, cap d'elles especialment bones, però vindrà la reunió, i ha de ser abans del final d'aquest mes. Després d'això, recta final. Fins quan? Encara no ho sé, i odio que m'ho preguntin. La frase que més sento és "t'has de posar les piles". Estic per endollar-me a la corrent directament. I en comptes de seguir pencant, què faig? Doncs escric posts, vès. Teràpia? Esperem que si.

1 comentari:

  1. Comença per materials i mètodes... és el més fàcil. Jejeje... No t'amoïnis nanu. Tot arribarà. Sempre és més emocionant quan veus venir el tren. Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.