diumenge, 24 de juny de 2007

Revetlla doble

Ja s'acaba el cap de setmana i jo encara no he parlat de revetlles ni de res. Vaig tard, sóc un desastre. Ja no sóc a temps de desitjar que passeu una bona revetlla, però si espero que la passéssiu bona. En el meu cas, és gairebé una revetlla doble. Ahir vam tenir sessió a la 'terrassa de tots', aquella en la que celebrem els esdeveniments darrerament, i per segon any consecutiu, també Sant Joan. Bon menjar (en excés), i força beguda (encara en més excés). Avui, aniversari a casa, però la celebració ha estat d'índole similar, amb un nombre semblant de gent, però tota ella diferent, amb alguna excepció. Pica-pica, cervesetes i partidetes a la Wii, una bona estona per un diumenge a la tarda. M'encanta fer totes aquestes activitats, ho he dit alguna vegada. Ja sé que si.

Un cap de setmana sense castells, però encara més esgotador. Preguntava jo ahir "qui es lleva dilluns per anar a treballar?" Més d'un em va contestar "Tots!" I tenen raó, però en quines condicions? El cos algun dia dirà prou, i llavors què?

1 comentari:

  1. No sé què passa, que els caps de setmana semblen últimament petites vacances, i el dilluns no hi ha qui accepti que cal anar a treballar...

    Jo vaig fer revetlla divendres fins les 8 i dissabte fins les 6, avui no dormiré, i ja començaré la setmana amb mal peu... Per què sempre dic que no faré més això i ho acabo fent?? Perquè és la salsa de la vida, senyors!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.