dimarts, 5 de juny de 2007

Aniré a Málaga

Aniré a Málaga. Un any més, el mateix congrés, la mateixa gent, tot molt avorrit i molt poc interessant. Però aniré a Málaga. Ho he sabut avui, tots estàvem expectants per veure qui serien els escollits, i no perquè això suposi una gran empenta al nostre curriculum, però mira, sempre fa gràcia sortir de les quatre parets que ens empresonen dia rere dia. No hi tinc cap tirada, diria que allà no se m'hi ha perdut res, però no trio jo on es munten els congressos. M'agradaria viatjar una mica, anar més lluny, tinc tant poques oportunitats per fer-ho que em sembla que anar a Málaga és desaprofitar-ne una. Però total, als congressos no s'hi va a fer turisme, haurem d'estar per la feina igualment.

Sono poc il·lusionat, me n'estic adonant. No creieu, m'està bé, és un congrés i sempre és millor això que no anar-hi, més ben dit, que no t'hi enviin. Presentaré un póster en el que gran part de les dades no seran meves, però això és molt comú, la feina sempre és compartida. A més, sé que ho passaré bé amb la gent que hi vagi, encara una mica per definir, però dubto que sigui com el de l'any passat, no crec que en tant poc temps es pugui riure tant. Suposo que amb el pas del temps ho aniré veient millor, ara em fa una mica de mandra, ho reconec, però també reconec que m'hagués ofès si no hagués estat un dels escollits. L'home (i la dona) no està mai content amb res, ja és ben cert això.

1 comentari:

  1. Jo de tu estaria més que satisfet de tenir a una "Barbitúrica" entre les dones del teu grup. Segur que a Málaga t'ho passaràs d'allò més i tingues clar que triomfaràs com les cabres amb aquestes dades que dius que presentes, m'han dit que aviat es publicaran en una revista d'Hematologia de molt de prestigi, no?? Blood, es deia?? Avui començo classes d'alemany. Bis gleich!

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.