dilluns, 2 d’abril de 2007

Visita a cal metge

Avui visita al metge, ja feia quinze dies de la fractura de clavícula. Em sento molt millor, no tenia cap dubte de que aniria bé i de que evoluciono favorablement. Però oh sorpresa, el metge ni tant sols m'ha examinat ni ha volgut fer-me una nova radiografia. Li he ensenyat la primera (i única) i m'ha dit que està perfecte, que només és una fisura, que vaig tenir molta sort i que això es cura la mar de bé. En dues setmanetes no hi haurà manera de diferenciar les dues clavícules. Fins i tot m'he atrevit a preguntar que per quan podria tornar a l'activitat castellera, i tot i fer una mica el ronso m'ha dit que aquestes fractures en cinc setmanes estan com si mai no hagués passat res. No li faré cas en aquest punt. Tot això no fa més que confirmar la meva teoria, cada 'matasanos' nou que em mira, considera que la lesió va ser més lleu, tant sols mirant la radiografia del primer dia (que acabaré emmarcant, ja us ho dic ara). Això, o que la radiografia s'està curant al mateix ritme que jo mateix.

6 comentaris:

 1. O bé són cada cop més dropos.

  Tranquil, que el proper et farà tele-revisió de la clavícula, li enviaràs la radiografia per mail i evidentment, t'enviarà un SMS (a 1.2€ el missatge) dient-te el resultat.

  Evidentment, com que no tens mòbil, l'enviaran al GG o a un servidor :D

  ResponElimina
 2. Jeje, envia MEDICO y el especialista que quieres que te visite al 5557 con la marca de tu móvil y tendrás un diagnóstico!

  ResponElimina
 3. Doncs a veure si tu i la radiografia us recupereu ja d'una vegada, perquè ja se't troba a faltar a les pinyes...

  ResponElimina
 4. Si home! Com si tu poguessis fer les PCRs des de casa "Envia PCR y la secuencia de tu primer al 5544 y..." En fi, que ja t'ho vaig dir: Busca segones opinions i, sobretot, pren-te en calma la reincorporació.

  Si el metge que et va veure parés un tres de set net en un assaig no sé si diria que en quatre dies ja pots tornar-hi.

  Cuida't!

  ResponElimina
 5. Marica! Sí, aquesta és la primera paraula que et dedico en el blog. I ho tenia difícil, eh? No sabia si dir-te avi, marica, follet tortuga, arreplegat, o endrapakalimotxo, però al final, marica ha estat la bona.

  No et desitjo que et milloris, et desitjo que et curis, i de la clavícula també.

  Ens la veiem aviat.

  ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.