dijous, 26 d’abril de 2007

Tornem a la carretera

Després de força temps sense moure'm de Barcelona, per fi torno a la carretera. Dic això perquè tots els meus últims viatges han estat en cotxe, i com és fàcil de suposar, a destins no massa llunyans, però no per això poc interessants. Aprofitant el pont de l'u de maig, tres amics i jo pujarem en un Megane amb destinació Lyon, on hi tenim un altre amic fent de post-doc. Em fa especial il·lusió perquè és una 'excursió' amb una clara finalitat d'anar a veure una persona, i tot i que segur que hi haurà temps per fer turisme, crec que el que més farem és l'animal. M'ho prenc com una oportunitat de veure món, això sempre, però també com el retrobament de cinc amics, en un context totalment diferent de l'habitual.

Sortim dissabte al matí, i aquest és el recorregut que proposa el senyor Michelin, que suposo que serà el que acabarem seguint. Ja en tinc ganes. No sé per què, el trajecte em recorda sospitosament la pel·lícula "Road Trip". Sort que no hi ha cap cinta de video que escamotejar pel mig... Però bé, ja tocava fer una escapadeta, barata, això si, i esperem que no serà l'única d'aquest any. De moment, Lyon. Ja es pot comptar en hores el temps que queda per marxar.

3 comentaris:

  1. Bua, vaig estar a punt de fer l'erasmus a Lyon! I diràs: "i què?" Doncs que em vaig quedar amb les ganes, perquè és una ciutat preciosa!!

    Bon viatge!

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.