diumenge, 29 d’abril de 2007

Primeres impressions de Lyon

Des de Lyon, estic fent aquest post des de Lyon, quina cosa més estranya. El nostre amic que ens acull a tota la tropa (som cinc en total, tampoc és per tant) té internet i té a bé deixar-me'l perquè us digui alguna coseta. Veig que molts escriviu cosetes, però no m'ho puc llegir tot, em sap greu, ja em posaré al dia dimarts. Ja sé que us semblarà estrany que estigui pendent d'internet estant de viatge amb els amics, però és que estic una mica malalt, no és cap secret.

Tot va molt bé, acaba de posar-se a ploure, però tot va molt bé. No és un viatge de fer infinites visites, crec que ja ho vaig dir, estem intentant passar el temps junts, i de pas, veiem una mica de món, però sense estrés. Avui hem vist Lyon, les parts més dignes, i com que tenim guia, això ha estat senzill. A mi m'ha agradat, sembla una bona ciutat fins i tot per viure-hi. Dos rius, diferents zones, i tot força arregladet. Per ser sincer, no sóc gaire amant de França, és un país que em genera sensacions estranyes, algunes de desagradables, però he estat a gust, suposo que en gran part per la companyia, i perquè estem per aquí gairebé com si estéssim per casa, a diferència de que no entenem res de res, amb el francès si que no puc. Sortosament, sembla que aquí hi ha més gent de la que pensàvem que sap anglès.

Ahir vam anar a una festa en una casa, una festa alternativa d'aquestes que no m'agraden ni quan estic a Barcelona, però ho destaco perquè és una cosa que no seria possible si no tinguéssim algú que ens hi porta. I això si que m'agrada, ja que no em sento tant guiri si no faig el que faria qualsevol que visita un lloc que no és el seu. No ens vam integrar massa, i a més, he de dir que no sé per què, tinc una son desacostumada en mi. Bé, la son no és una cosa desacostumada, tenint en compte el que dormo, però si que solc mantenir-me despert quan estic amb gent, i aquests dies estic molt cansat i aguanto poc. M'hauré de posar les piles, perquè vull aprofitar el temps que ens queda. No m'allargaré per ara, perquè ara fan el sopar i m'estic escaquejant, però prometo explicar més coses un altre dia, i posar alguna foto de les moltes que estic fent amb una càmara que no és meva, però que ho acabarà sent. Demà Ginebra, apuntar-me un país nou que encara no he visitat, i més aventures.

1 comentari:

  1. Que vagi bé per Ginebra!

    I no t'estiguis tanta estona per internet...

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.