dimarts, 24 d’abril de 2007

No m'hi vull assemblar

De vegades parlo amb tu, de tot i de res, i és estrany, però ens sentim bé. Divagant en el passat i en el present, fins i tot atrevint-nos a aventurar un futur, parlem de persones que no ens cauen bé. I n'hi ha un que em crea aversió, però que no m'ha fet res en realitat, només és que no m'agrada com és, no m'agrada el que fa, com es comporta i el menyspreu que professa per altra gent. I això que jo no ho he hagut de patir, almenys en excés, però igualment em repel·leix aquesta personalitat. N'hi ha que no s'adonen com és, però sabent-ho no cal preocupar-se, només cal mantenir-se al marge.

I em sorprenc de saber que abans havia significat alguna cosa per tu, que fins i tot, va significar moltes coses. Però ara la teva opinió no difereix de la meva, quan s'és jove hi ha coses que no es poden veure. Jo l'he conegut ja de gran, i els seus defectes se'm presenten del tot evidents. Però parlant amb tu em tornen a la ment antics pensaments que ja em van molestar les primeres vegades que es van manifestar. I ara pot ser pitjor. Sóc com ell en realitat? Critico uns compotaments, una manera de ser i de fer que en realitat és igual que la meva? No vull que sigui així, em faria molt mal que algú veiés en mi el que jo veig en aquesta persona. I tu que m'escoltes i em parles, no em veus com ell? Tinc por d'aquesta possibilitat, no vull fer-t'ho passar malament, no em vull ficar on no em demanen, i sé que sovint ho faig. Espero que jo mateix no sigui un reflex de les coses que odio, tot plegat perdria molt de sentit.

2 comentaris:

  1. XeXu, t'ho estàs preguntant, creus que ell s'ho pregunta? saps què vull dir? Clar que, de vegades, ens comportem de manera equivocada amb els altres, però sense voler. Aquest que descrius ho fa de manera sistemàtica, no?

    ResponElimina
  2. Xexu, el que has escrit si que té sentit! Quants cops he tingut aquesta por, de xuclar les coses dolentes que ami no m'agraden!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar la vostra opinió. Si us enrotlleu, no demaneu disculpes, més rotllos explico jo, i vosaltres no us queixeu.